Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan sorgen kom sa vi ofta "det här ska vi göra, eller dit ska vi åka". Vi längtade efter att få göra mer saker tillammans. Nu är jag ensam, och min längtan handlar enbart om tiden som flytt....


Inte längre lust

 

Jag ler milt överseende

åt mig själv

när jag läser tidningen och ser att

den är fylld av en mängd trevligheter

som vi skulle gjort

tillsammans

och

nu har jag inte längre lust




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-01 19:32



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Mycket gripande! Livet är verkligen allt för kort!
2007-12-01

  Michaela Dutius
Väl uttryckt-tycker mycket om denna texten
2007-12-01

    prima donna
Känner din tomhet genom min mor som just förlorat sin man, min pappa. Allt som de hade kvar att göra, tillsammans. Livet är så kort. Kramar till dig!
2007-12-01

  Just Emotions
gripande.. jättebra formulerat!!
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP