Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bryta sitt bröd...

Nora, två och tre fjärdedels år,
får en lussebulle av pappa.
Hon kastar en blick på farfar
och bryter brödet i två delar
och ger mig självklart hälften

Och farfar, två tredjedels sekel,
får, utöver en halv lussebulle,
något att tänka på.
Cynismen lever farligt
i oskuldens sällskap.




Övriga genrer av papillon
Läst 453 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-01 20:35



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Kan bara hålla med Nattviola
2007-12-03

  Björn Nilsson VIP
Ja, ibland är parollen \"brott lönar sig inte\" verkligen fel!
2007-12-02

    Nattviol
åh!
vilken bild du målar
blir alldeles varm i kroppen!!
vet du -
det blir ett saffransbokmärke!
bara för att jag
blev omedelbart förälskad
i denna
\"Cynismen lever farligt
i oskuldens sällskap.\"
japp!
: )
2007-12-02

  Rachel Roth
härlig text!
barnbarn kanske är bot
mot cynism iallafall
i stunden..
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

papillon