Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig från mig


Jag bredvid dig, då mår jag bra.
På det där speciella viset.
Du får mig att le och känna mig lugn.
När jag ser på dig ser jag något vackert.
Dina ögon, ditt leende, dina läppar är för mig
något magiskt. När jag hör din röst, hör jag något
njutbart att lyssna på och när jag tänker
på dig tänker jag alltid vackert. Du för mig
är något betydelsefullt som jag inte vill förlora.


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 519 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-02 01:31



Bookmark and Share


  Puzzel_25
Så fint skrivet...gillade:när jag tänker på dig tänker jag alltid vackert....Sparar den.Tack!
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory