Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste och blev alldeles gråtfärdig över de hemska öden små oskyldiga barn utsatts för den senaste tiden...det händer dagligen sorgligt nog men särskilt ett fall tog mig extra hårt, jag talar om "baby Grace"...


Änglarna små

 

 

Himlen grät

när hjärtat förblödde

Små änglar hemsändes i förtid

och små kristaller längs sin

väg strödde

 

De som utsetts

att skydda änglarna små

Förklädda demoner

djävulska som få

 

Livslågan som släcktes

när timmen rang ut

Livet som nyss börjat

brutalt tog det slut

 

Frågan varför

kommer aldrig att få ett svar

Endast tomheten

och sorgen biter sig kvar

 

Ikväll

när vi första ljuset i advent skall tända

Min tanke till de små änglarna

jag kommer sända

 

Hoppas himlen tar bättre hand om dem

än jordelivet gjorde

För gudarna ska veta att livet på jorden

inte blev såsom det borde

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 351 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-02 03:24



Bookmark and Share


  Alltjagälskar
Vädigt fin!
2007-12-13

  Larz Gustafsson VIP
Själv tänder jag inga adventsljus. Jag är ett istället.
2007-12-02

    ej medlem längre
Vackert poetisk framför du denna grymma verklighet vi lever i idag! Det finns inga ord av vämjelse som räcker att beskriva känslan av det som sker!
Strålande vännen strålande!
2007-12-02

  Tina Q
du har lyckats fånga känslan och förmedla den....
vackra ord om gräslig verklighet
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen