Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i tårar

tår efter tår

sakta

våta kinder

hjärtat brister

intill

ljusen tänds

en stilla stund

minnen flyter i färg

av kärlek i hjärtat

tår efter tår

sakta

våta kinder

saknar

hjärtat kärlek

förlorad i dig




Övriga genrer av Lindizz
Läst 1122 gånger och applåderad av 27 personer
Utvald text
Publicerad 2007-12-02 12:36



Bookmark and Share


  friheten
vacker skriven
2008-05-31

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag gråter nästan här...av berörande känslor..
En lysande skildring på hurdet i verkliga livet kan kännas, men...
du har satt så vackra ord till det/B
2008-04-04

  J A Nicander
Så sorgset och uppriktigt...vackert bortom ord.
2008-02-17

  aol
just så kan man tänka när tårar faller
2008-02-05

  anoonym
Fint med inte så många ord på varje rad:)
2008-01-08

    ....
mycket fint förstår att det blev redaktionens val,grattis btw=)
2007-12-15

  Mats Henricson
Kärleksvemod......
2007-12-07

    Cajsa
Fint skrivet och grattis till redaktionens val
2007-12-03

  "Silver" VIP
Ord nästan som fragment, så som tankar kan kännas när tårar faller - innerligt förmedlat.
2007-12-02

  nettizen
väldigt starkt berörande
\"saknar

hjärtat kärlek

förlorad i dig \"

en känsla jag tror många kan känna igen sig i.
Sorgligt men vackert förmedlat.
2007-12-02

  Maria Zena Viklund
vackra rader!
2007-12-02

  hero40
Redaktionens val!
2007-12-02

    Maria Malm
Vacker längtansfylld text.
2007-12-02

    Squire
Vilken längtan! Jättefin.
2007-12-02

  Carlita
det är så lätt, att förlora sig i någon. det kommer ofta tårar.

vacker text
2007-12-02

  Lejonhjärtas poesi
Helt underbart i sin sorglighet, lika underbar som kärleken är att finna lika svår är den att förlora, oj så vackert!
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz