Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Ihopkrupen i soffan
håret blänker av flott
ögonen stirrar tomt på tvn

för när hoppet tagit slut
när kroppen inte orkar mer
när allt är slut

för när kärlek saknas helt
när ingen bryr sig
och livet inte längre lockar

är det då dags att ge up?
dags att slumra in?
dags att låta tröttheten vinna?




Fri vers av R-M
Läst 550 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-02 16:23



Bookmark and Share


  deepundermyskin
Nej!
2007-12-18

    ~maria~
bra text...dessa frågor har jag också ställt mig många gånger,kanske mest nu..tyvärr har jag inga svar..
2007-12-16

  Inkarasilas
Aldrig, låt tanken tröttna, hämta mod och kraft ur jaget och ut! Skriver förbannat bra, men inte ett slut, aldrig!
2007-12-04

    midwinternight
nix..
då är det dags att öppna fönstret :)
känna luften,,andas..
bra !
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

R-M
R-M