Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndag - veckan värsta ensamdag. Så har det varit i två sorgeår. Idag är det första söndagen som mitt i mörkaste mörkret blev min ljusaste. Tack Yvonne, min diktarvän......


Ovanlig söndag

 

Ett segt uppvaknande

- åh nej söndag igen -

Slentrianmässigt sätter jag på datorn

- mail på poeter -

Flera diktarvänners fina kommentarer och ett mail

- från Yvonne -

som jag inte känner ännu

- hennes varma ton -

fick mig att känna

~ l i v s l u s t ~




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-02 18:38



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Yvonne är en underbar brevskrivare,
som lyser upp de mörkaste sinnen och skrymslen!
2007-12-03

  Yvonne
Åh tack! Så glad jag blir. Så underbart fint skrivet. Blir så rörd. Tänk att lilla jag lyckats göra dig så glad. Kram, kram!
2007-12-03

  Carlita
små fina ord av känslor kan göra underverk

kramar med, så här kommer en liten *kram*, utifall att du behöver en :)
2007-12-02

  * Ammi *
låter fint!
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP