Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min hund är fantastisk. Jag är fascinerad över att hon lär sig nytt hela tiden........


Hundkärlek

 

Nu förstår min hund

en mängd ord

och hon vet

exakt var hon har mig

(`-´)

Jag funderar över

hennes fantastiska följsamhet

och bestämmer

att det inte enbart beror på

flockskickligheten hon är utrustad med

nej

kärleken leder oss

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-02 19:14



Bookmark and Share


  Yvonne
Underbar dikt till en älskad hund.
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP