Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anpassning är en process i sig.... intressant men också väldigt arbetssam....


Snårskog

 

 

I den rytande stormens

vindpinade öga

Inser att man är rätt liten

i världen ändå

Faller dock aldrig till föga

fortsätter vägen jag

börjat att gå

 

Traditionsenliga band

knöts och rosetterades om

Den dagen

då kärleken kom

 

Lite vilsen på stigen ibland

försöker hitta fotfästet

bland rötter och stenar

Fattar en utsträckt hand

banar min väg

mellan barr och grenar

 

Resan hem

är lång och snårig

Dock väldigt långt ifrån

enkelspårig

När hela livet vänder

och blir ett enda äventyr

Tar en dag i sänder

och inväntar morgonen

som snart gryr

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-02 19:15



Bookmark and Share


  Thommy
Svårt att skriva något som inte redan sagts om din dikt, så jag säger bara att jag tycker om den.
2007-12-05

  glittertindra
:) en dag i sänder, följa stigen och handen som håller... låter som ett vinnande koncept...
2007-12-02

  aftermath
Michaela nedan
har hittat ordet
som sammanfattar
2007-12-02

    ej medlem längre
Du beskriver så väl hur det är att börja om från början på främmande mark dessutom. Men har man kärleken och sin familj så orkar man snubbla över alla hinder:)
Du är beundransvärd och målmedveten!
2007-12-02

  Michaela Dutius
jättevacker och stark- eller sprödstark skulle jag vilja säga om det ordet finns.
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen