Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det är alldeles tyst inombords, känns allt dött....men det behövs inte så mycket för att väcka mig till liv


Sången i mig

 

Idag fann sången

mig efter att ha varit

så tyst så länge




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-02 19:18



Bookmark and Share


  aPorcupine
Bra beskrivet!
2007-12-04

  * Ammi *
åh så härligt .. kram
2007-12-04

  Yvonne
Äntligen - en sång! Sjung av hjärtat, sjung.
2007-12-03

  Michaela Dutius
Underbart!
Då har du tagit ett första steg tillbaka mot livet.
Mycket mycket vacker text
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP