Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linje 15 - Från Centrum till Bäckby

fullpackad som vanligt
jävla snorungar
way too much parfym bruden

avskavt rött nagellack
utväxt blondering
tuggummituggande freak

svartvita rutiga plastörhänge
på rakat huvud med kaxig min
mobilen ringer arabmusik

kärringars väskor på sätet
Downs syndrom med tatuering
så onödigt, hjälper det?

flytta på dig dildoskalle
stinkande jävla looser
det är min tur att stiga av










Fri vers av Din Mormor
Läst 502 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-02 19:20



Bookmark and Share


  Obnoxious
Haha! Åhh jag ska aldrig mer åka buss!
2007-12-03

  Inkarasilas
Ursinnig känsla som oftast visar likt ett svalt leende fast det bubblar inuti av förbannelse och död över snorisarna, ugh!
2007-12-02

    ej medlem längre
och så har man lust att slåss.
men går snällt av.
iallafall gör jag det.
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor