Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets teater



Den dramatiska natten kommer närmare
fridfullt
vajar eken vaggvisan

En uggla öppnar sina ögon
döden
finns i varje andetag

En mus gömmer sina ungar
livet
finns i varje hjärtslag

Ett svart löv faller från eken
nu
kan föreställningen börja




Fri vers av Cintia
Läst 597 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-02 19:21



Bookmark and Share


  tatjana
Wow, den var jättebra!
Du skriver underbart!
2007-12-08

  sara-alice
Äntligen en ny dikt från dig!
Vackert skrivet, fina formuleringar...
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Cintia