Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst har vi alla en röst inom oss.....fast ibland tystnar den. I min stora sorg har jag haft allra svårast för att lyssna på vacker musik.


Inombords

 

Vi har alla en

sång inom oss och när vi

inte längre hör 

tonerna flöda

känns det som om livet är

någon annanstans 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-02 19:25



Bookmark and Share


  Yvonne
Träffsäkert.
2007-12-03

  SusanneStrömstedt
Tusan vad dina ord bet sig fast i mig!!!
Det träffade rakt i hjärtat!
2007-12-03

  Rachel Roth
precis så...fint uttryckt av dig
2007-12-02

  jardan
vacker formulering runt tänkvärda ord, tack
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP