Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nitton vintrar.



jag kan inte skänka dig kärlek
eller återge dina ögon
dess förlorade glans.

jag kan inte fängsla ditt hjärta
med ivrig längtan.

jag kan inte stiga in i dina drömmar
utan en inbjudan.

du färgglada fjäril
i min gråskala

där
har du frusit i nitton vintrar.

i nitton vintrar har jag inte kunnat
men jag skulle vilja
och kanske vänder lyckan

efter den nittonde.




Fri vers av AneLa
Läst 625 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-02 20:04



Bookmark and Share


    höstblomma
Gillar hela dikten, men speciellt

jag kan inte fängsla ditt hjärta
med ivrig längtan

..berör mig och känns igen, bra!!
2007-12-04

    Amoreboy
mycket fin!
2007-12-03

  Patrick K
Håller med Freeman här! grattis också! :)
2007-12-02

  Freeman
Vilken jättefin dikt att skriva på sin egen födelsedag, grattis och grattis också till en underbar dikt!
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa