Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en kär vän, som finns därute och som har massor att ge, och behöver få tiodubbelt tillbaks...


I ditt skal finns vår skatt


Ett skal som inuti är en värdefull skatt,
En skatt som vi älskar

Ett skal som har fått för många törnar,
som blivit överkörd av en ångvält,

Ett skal som vi alla som står bredvid,
önskar att vi hade varit där, för längesen,
och funnits tillhands innan...

Ett skal som har ett hjärta av guld,
som vi aldrig vill mista

Ett skal så vackert och skört
som behöver få höra, du är Guld värd!

Vi vill fylla Ditt Skal,
med massor av kärlek och lycka
Du är vår skatt!







Fri vers av Smurf
Läst 665 gånger
Publicerad 2007-12-02 22:08



Bookmark and Share


    sleepwalking
Åh...
nu blev jag sådär mållös igen..
2008-03-10

  Bissen
*snyftsnyft*
den va jättefin...
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf