Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöbollskrig

Jag önskar att vi hade ett snöbollskrig.
Det skulle vara mycket enklare att visa,
att jag tycker om dig.
jag skulle kasta, kasta
och kasta
på dig

Att göra det enkelt för sig är min grej,
speciellt när det kommer till dig.

Kärlek är din kategori.




Övriga genrer av little tilli
Läst 628 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-12 16:33



Bookmark and Share


    Confused
riktigt söt text :)
2006-08-20

  yoyyo
jag får ta och hålla med föregåenge
söt :)
2006-05-11

    Kathleen
söt, söt, SÖT.
2006-04-07

  Glittermolnet
Mys pys mys..
2005-07-19
  > Nästa text
< Föregående

little tilli