Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kniper i magen...toa dags!

sitter på \"kontoret\"
och mediterar...


över mina duster


tur att toa-tanten
inte tim- debiterar...

då skulle man få
penga förluster...




Fri vers av smurfelinan
Läst 505 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-03 01:00



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Den här var riktigt kul !
2007-12-03

  charlotte hedendahl
Den här var riktigt kul !
2007-12-03

  charlotte hedendahl
Den här var riktigt kul !
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

smurfelinan