Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fader betyder: saxofoner & V75. Alltid. Det är inget ni kan komma ifrån. Fast egentligen är han mer än så. Och koftan är tillbaka!


LAKRITS

telefonledningarna som lakritsremmar
genom natten varifrån affärsmännen
och fåglarna lyfter med sina vingar och
paraplyer medan han kysser bort solur
och saxofoner från mina läppar

jag står i tacksamhetsskuld för det

i sängen intill järnvägen lägger jag
patiens tills det inte längre gör ont
och farsan står bakom och ler sitt
travbaneleende




Fri vers av Battle
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-03 11:42



Bookmark and Share


  pang
wow, mycket känsla, träffsäkra formuleringar, men det var sånt flow och den skulle kunna fortsätta mkt längre, det här slutet var lite väl abrupt, fanns mkt mer att tömma ur kändes det som.
2008-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Den där glömmer jag inte i första taget.

\"Travbaneleende\"...
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Battle
Battle