Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mor som kan älska sitt handikappade barn, har ett rikt hjärta. Många tankar har ägnats åt att vara storasyster åt en svårt handikappad bror......


Mammas kärlek

 

Mammas ständiga

omsorger

om min lillebror

blev mina sorger

för jag blev inte sedd

- hur skulle hon hinna och orka -

och jag kände mig inte älskad

- hon sa aldrig att jag var det -

Jag växte upp med ett ständigt hungrigt

hjärta

ändå blev jag inte svältfödd

för jag såg ju hur mamma gjorde allt för

den som var svagast av oss två




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-03 11:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Svårt att se- och ändå SE-kärleken...det är stort
2007-12-03

    eva m h
Vad fint att du kunde se hennes kärlek så!
2007-12-03

    Maria Malm
Berörande rader, som jag tror många kan känna igen sig i, som har ett syskon med funktionshinder av något slag.
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP