Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration till texten fick jag av dr Bengt. Tack så mycket.....


Identitet

 

Begränsade krafter räcker inte

åt mig själv

Men att sluta arbeta betyder ju

förlorad identitet

Ett urholkande dilemma som efterhängset följt mig

tills dr Bengt sa med värme i rösten

din identitet är inte i arbetet utan i konsten

 ~ de orden kommer att följa mig ~

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-03 12:10



Bookmark and Share


  LassO
Jag fattar hur doktorn menar men han har fel. Din identitet är DU, att DU finns att DU lever och att DU betyder nåt. Konsten är lite grädde på moset, eller en \"färgklick i tavlan\" eller vad du vill. Du behöver inte tillägga nåt i livet för identitetens skull.
2007-12-05

  Yvonne
Ack ja, så sant. Precis dom ord jag också behövde höra. Klok doktor.
Fattar inte hur du kan ställa upp dina dikter så fantastiskt fint, och den blå färgen på slutet ger en extra tyngd åt orden. Applåd, applåd!
2007-12-03

    eva m h
Dessa ord gillar jag och tror på!
Bokmärker!
2007-12-03

    Maria Malm
Det var fina kloka ord av doktorn.
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP