Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Febermåne


du är mina ögon i natten
då tre brinnande stjärnor
är allt som finns kvar
som vittnar om din närvaro

och även de skall falla sönder
till stoft under mina händer

jag kan ta ned himlavalvet åt dig
skänka dig det vackraste jag har
låta mina ögon brinna
för dig och ingen annan

snöänglarna skall drömma
om himlen
men aldrig nå ända fram

och tre flammande stjärnor
skall jag ta ned från himlavalvet


med ögonen blödande av dina tårar
och fingertopparna trevande
över sammetshud och brända naglar
skall jag sjunga för dig och ingen annan

och krossa stjärnorna
i mina kupade händer




Fri vers av * Ammi *
Läst 794 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-12-03 17:44



Bookmark and Share


  aol
härligt underbart vackert blev så rörd
2008-08-17

  Gråsparv
Grym... Helt förbannat otroligt grym!
(Ledsen om jag svär... Jag blev lite exhalterad) ;D =D
2008-02-03

  Connie
Febermåne gick rakt in i hjärtat!
2007-12-16

  Bortklemad
Åh vilken fin dikt !
2007-12-16

    joje
skön dikt
2007-12-08

  Catrin
Väldans vackra formuleringar... gillar!!
2007-12-04

    _Eliisa_
underbart vackert:)
2007-12-04

  Maria Zena Viklund
\"och krossa stjärnorna
i mina kupade händer\"

och vackrare kan det inte bli!
2007-12-04

  isabel louise
mycket vackert!
2007-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Det här tycker jag är underskönt:

skänka dig det vackraste jag har
låta mina ögon brinna
för dig och ingen annan

Rader att drunkna i. Drömma sig bort i.
2007-12-04

  Ronny Berk
när fingertoppar trevar efter sammetshud faller min läsarlusta i stor och mäktig välnad...ja...
2007-12-04

    Maria Malm
Fantastiskt vackert!
2007-12-04

    Aurora Borealis
Vackert Ammi!
2007-12-03

  charlotte hedendahl
Väldigt vackert och finstämt
2007-12-03

    en tid för länge sedan
vackert
2007-12-03

  hero40
Väldigt vackert skrivet.
Gillar särskilt: \"du är mina ögon i natten
då tre brinnande stjärnor är allt som finns kvar\"
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *