Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själssökelse

Vad gör en ensam själ
När hans ensamhet
Ej går i sällskap av andra ensamheter
Ej går sin egen väg

Var finns en dörr
Som ej leder till en annan
jävla dörr

Vem kan dra ut en djup känsla
Utan att förstöra allt på vägen
Urholka självet

En ensam själ som närs av ensamhet
Men ej tål den
Föder frustration i sitt inre
Slår likväl ner den
Fostrar en bur i bröstkorgen

En förlamad själ går snart förlorad
Åt ett minne




Fri vers av Eunice
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-03 18:19



Bookmark and Share


  stråströ
väldigt vacker, snyggt skriven. Har egentligen inget att klaga på
=) fortsätt så!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Eunice
Eunice