Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskar att någon annan hörde mig nå\'n gång!


Fråga vinden

Hur blåser vindarna i morgon
blir det samma som idag
kommer svar när vinden vänder

Med rufsigt hår i blåsten
ropar du frågor ut mot hav
ibland in över land

Fast blåser det emot dig
kommer frågorna ju åter
och vinden ger nog sällan
nå\'t tillbaka på funderingar
och önskningar vi har

Och mojnar det
då kommer inget någon vart
och tiden den står stilla när det stillnar

Fast kanske hjälper det ändå
att åtminstone du frågar
för annars får du aldrig något svar




Fri vers av Dionysius
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-12-03 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius