Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En reva

Ibland

blir ögonen sådär sorgsna

fast det hörs skratt runt omkring

 

kanske går det inte att glädjas

 

Ibland

blir tankarna sådär drömmande

fast det pågår samtal runt omkring

 

kanske går det inte att prata

 

Ibland

blir det bara en massa tårar

fast det finns tröst att få av andra

 

kanske kan man inget berätta

 

Ibland

blir allting sådär kämpande

fast man egentligen inte borde känna så

 

Kanske är man bara en reva

som aldrig går att laga

som bara blir större

för varje andetag




Fri vers av Cajsa
Läst 927 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-12-03 19:28



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert skrivet, direkt från diktarhjärtat...!
2007-12-04

    Maria Malm
Vackert skrivet, med känsla, som går rakt in.
2007-12-04

  katiana
Vackert skrivet!
2007-12-03

  Maria Zena Viklund
\"Kanske är man bara en reva

som aldrig går att laga

som bara blir större

för varje andetag\"

vackert diktat!
2007-12-03

    ingvar VIP
Detta är bra skaldat! Och sant!
2007-12-03

  ninna
du får en att tänka till mycket fin text som flyter bra i mitt huvud
2007-12-03

  prinscess VIP
grattis vännen
en mycket bra dikt skriven direkt ur hjärtat du har hamnat bland de mest läsvärda
2007-12-03

  melancholia
det här är ingen dikt, du har bara antecknat ord och känslor som vilken människa som helst kan mummla fram.

tack
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg