Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni får mig att våga leva


Jag har blundat för mitt liv.
Jag har öppnat ögonen igen,
för att jag ska lyckas leva.

Men är jag än en gång på väg tillbaka?
Jag blundar än en gång för mitt liv.

Enda gången jag vågar öppna mina ögon
är då jag är med er.
Ja just det!

Ni

som betyder något!
Med er vågar jag se mitt liv.

Och jag ser hur vackert livet egentligen är.


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-03 20:39



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Rätt dag och rätt ögonblick...ja då är livet UNDERBART!
Vissa vänner hjälper till...så man vågar titta.
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory