Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten saga.

allt jävla KLOTTER
allt jävla KLOTTER som bara
KROSSAR MIG

skrivingetmerskrivingetmerdinaordimighuggerriversliterminainälvorärnumos-potatismos-
gemigenchanslyssnalitatro
-vadärdet-
hoppnejhat
-finnsejmer-
motallaoddsväxerdujagvillvaradin-baradin-

En liten saga.
litenprinsessamånskäranföllpåkattflickanibåtutbortbortfrån-allt-




Fri vers av jennie.
Läst 499 gånger
Publicerad 2007-12-03 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennie.
jennie.