Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och jag vet att du fortfarande lever


det syns
knytnävar
krampaktiga
vita hårda knogar

blinda ögon
blundar
inifrån

munnen stum
tyst
sluten död

jag gömmer mig
under sängen
bakom dörren
väntar

du ser mig aldrig
känner mig sällan
men du vet
alltid



snart är det min tur





Övriga genrer av Din Mormor
Läst 495 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-04 10:06



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Mormor är ett monster under sängen med revenge skrivet i pannan, oho!
2007-12-04

  Michaela Dutius
En text som berör och stannar kvar.
Skickligt!
2007-12-04

  Ronny Berk
en berörande text som ställer mej som läsare i frågeläge...hårda knogar?
2007-12-04

  Klara_
Jag gillar dina ord mycket! Stark text!
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor