Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att vilja vara god

 

Att skapa en ny och bättre värld
utan att förändra sin inre dysfunktionella
verklighet...

är som att bygga sandsslott nära havet
vid första vågen rasar det




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 549 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-04 12:01



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
bokmärks. den ruskade om min dag.
2007-12-12

    Noomi
förändringa kan vara svåra men
ibland nödvändiga..
mycket bra skrivet..
2007-12-05

  Dilsewat
Det beror på! :)
2007-12-04

  Lena Renman
Ja igenkänningsfaktor skyhög!

Lena
2007-12-04

  Catrin
Du har så rätt, förändringsprocesser är svårt och det måste verkligen ske en förändring på djupet. Anser att sista raden nästan kan utlämnas det är överflödig information som man som läsare ändå förstår, en tanke bara ...
2007-12-04

  Ronny Berk
men månen upplyser före tidvattnet...den goda viljans...
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund