Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills era vingar är klara



Gav er den största stenen att bära

insåg inte att

ni inte svävar

måste landa nu




Övriga genrer av Catrin
Läst 562 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-04 12:45



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Den största stenen...men med dessa insiktsfulla skönskriftande rader..avbördar du åter!!!!
2007-12-04

  Jan Linderoth
Underbara tunga rader. Alla lär landa mjukt så småningom.
Du är fantastisk på att få ut mycket genom få ord.
2007-12-04

  Inkarasilas
Som tankar i samvetet, så finner jag din text, förbannat bra och tung.
2007-12-04

  Ronny Berk
som under sökandet nära finnandet gränsar varandet ...i väntan på vingar svävar uppvindar...eller...
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin