Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ger liv

du ger liv
men kan inte skapa
du renar kropp
men inte dess själ
du tar liv
ordentligt




Fri vers av Pär Mosse
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-05-12 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pär Mosse