Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att ha tid och inte ha tid. Och om kyla.


Kallt, sa vi

Hej sa dom. Hej sa jag.

- Är det inte kallt idag?
- Jodå, ett sånt obehag!

- Man borde sitta inne och mysa i soffan med en kopp kaffe nu!
- Den som hade tid till det... Det har väl inte du?

- Nej, högarna med jobb är alldeles för stora.
- Men snälla rara! Stå då inte här och snora!

- Men, JAG, har faktiskt ledigt! ... men hur är det med er...?!
- Jaså, du tror att VI är lata! Vi ser nog hur hånfullt du ler!

- Jag? Ler? Knappast. Mina läppar är alldeles för frusna...
- Så sant. Så kallt och mörkt, ska det aldrig ljusna!

- Nä tacka vet jag sommaren! Jag riktigt längtar efter det.
- Vi håller bara med! Men nu ska man väl inte stå här och bli fet...

- Nej, men det var ju jättetrevligt att ses!
- Verkligen, verkligen... Det måste ju medges!

- Men det var väldigt kallt idag...
- Ja, vilket obehag!




Fri vers av Lady and the Tramp
Läst 522 gånger
Publicerad 2007-12-05 15:04



Bookmark and Share


    Charlotte S
Snygg dialog, även om den krävde sin hjärna.
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp