Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter mycket om och men, efter många vändor och våndor, har jag fattat ett viktigt beslut. Det betyder att släppa taget och sluta arbeta - efter mer än 40 år.




När jag lyssnade

 

Varje gång frågan har kommit upp

har jag värjt mig

nej nej nej nej nej

Måste ju arbeta lite till lite till

Kroppen har slutat vilja

men jag lyssnar inte

- lyssnar inte -

 

Plötsligt sa jag de magiska orden

- till mig själv -

nästan viskande

j a g   s l u t a r

och hela jag blev lugn

jag hörde hur tyst och rofyllt det blev

när jag lyssnade

på mig själv




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-04 20:39



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Så skönt för dig!Bra beskrivning!
2007-12-05

  LassO
Så det kan vara.Likt en ouppgjord sak med en vän, man gör upp och sen faller liksom allt undan. Kroppen är din vän
2007-12-05

    eva m h
Så underbart!
2007-12-04

  Yvonne
Underbar dikt med fint budskap. Att lyssna på sig själv - tänk att det ibland skall vara så svårt. Applåd!
2007-12-04

  Michaela Dutius
Så skönt...att känna att man är ett med en tanke som säkert innebär ett lugnare liv.
Väl beskrivet!
2007-12-04

  * Ammi *
åh Ulla .. du fattar beslut, viktiga dessutom. Lycka till
2007-12-04

    Tro
Lycka till med ditt nya liv !
Det är en konst att kunna lyssna till sig själv.
Nu är det DU =)
/ Tro
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP