Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lim, klister och skärvor, när allt rinner mellan fingrarna.

Min fladdrande själ stannar upp.
Du värmer den med dina händer.

Håller den hel och samlad.
Håller ihop mig, så mina spruckna delar inte faller isär.

Du fångar mina skärvor,
Samlar ihop mig som en smekande vind.
Sätter tillbaka små bitar som ramlat av,
Andas på dem så att de blir formbara i kanterna.
Limmar fast dem med kärlek.

Häller ner min låga tillbaka i mitt jag.
Mitt kärl är fortfarande inte helt och jag rinner snart ut igen.

Men att för en liten stund få vila i mig själv,
är jag beredd att kämpa och växa en stund till.




Fri vers av Annelicious
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-12-04 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annelicious
Annelicious