Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagarna går efter mitt, efter mina mått, stora beslut att sluta arbeta och börja leva.....tankarna har börjat tillfriskna.


Hur kan man

 

Var detta min enda

möjlighet

för att få slut på min egna

-  ö v e r k r a v  -

Hur kan man gå så långt i sin

- självdestruktivitet -

utan att se det

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-05 09:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
om att välja livet för livs vara och kunna; ord, tankar och beslut som berör...ja...
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP