Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


about blank

Det kan bli rätt ensamt efter sådana skilsmässor.
Kroppen ekar tom och känslor lyser, flammar, blinkar
SKRIKER med sin frånvaro. Svårt att minnas.
Vad tankar tidigare använts till, före den punkt.
Då plötsligt bara en tanke fick utrymme att existera.

Dagar före min födelsedag gör jag gör ett desperat försök att fylla tomrum, täcka upp för ledig plats, det finns oändligt mycket. Men det är dålig fyllnad, sådan som rinner rakt igenom och jag är full innan kvällen ens hunnit börja. En hel kväll försvinner i söt dimma från billig box. Avsaknad av tanke tycks vid tillfället bättre än dålig tanke, och jag låter Okänd Obetydlig fylla upp mitt vinglas otaliga gånger av lite för mycket.

– Trött? Frågar ytlig bekant mig.
– Full!, viskar den som vet, och jag ler för mig själv




Fri vers av fleurie
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-12-05 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fleurie
fleurie