Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För nio dagar sedan gav du tillbaka reservnyckeln genom brevinkastet

Vad gör det.
Egentligen
Att jag har torra smulor
efter ett knäckebröd jag åt
för mer än nio dar sedan.
I min säng. Som sticker djupt in
i mitt skin
Varje gång jag i mina otvättade lakan
vrider mig om
och upptäcker att du
Inte längre är där.




Fri vers av fleurie
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-05 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fleurie
fleurie