Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är inget jag vet om!


Du frågar mig!\'
vad vet du om kärleken?
Och jag svarar:
Ingenting\'

Kanske mina dikter,
och skriverier om kärleken
Är tecken,,
på min längta efter kärleken
Eller min ovetenskap om kärleken.

Men jag ska skriva om kärleken
Dansa med kärleken,,
Äta, sova, dricka, prata, tänka,visualisera och bli arg
på kärleken
om kärlekn
med kärleken.

Tills den uppenbarar sig för mig
Och en gång för alla …kastar slöjan ifrån sig
Den vackra damen,,som kallas för kärleken.

Bara tills den dagen ska jag lämna min penna o papper
Och luta mig tillbax
Och tänka tillbax
Att det har varit ett nöje att hitta kärleken.

då ska jag även stolt blunda obrytt
Och bara uppleva kärleken.
för det är den ultimata drömmen!




Fri vers av Amoreboy
Läst 518 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-05 21:06



Bookmark and Share


  Catrin
Kärleken är nog vårt livsmål... längtansfullt skriver du det här.
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy