Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal text jag har skrivit..


Månskenspromenader

När månen försvinner
blodet sakta rinner
blodet från ett hjärta
som aldrig förr känt smärta

När månen försvinner
salta tårar rinner
tårar från klara ögon
som alltid förr var torra

När månen försvinner
slocknar ljuset
en själ
ett liv
låt det komma tillbaka
onda sol vik hädan
lämna plats åt månen
så att ljuset kommer tillbaka

När månen försvinner
man ett uns av mörker förnimmer
ett mörker i en värld
som inte tål solens ljus

Ge mig månskenet tillbaka




Övriga genrer av Bofink
Läst 429 gånger
Publicerad 2007-12-06 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bofink