Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblick

drömmar
förändras
ögonblick
är nu
varje dag
solreflexer
avslöjar
vattendroppar
bygger
regnbågsbroar
över livets ström




Fri vers av höstblomma
Läst 557 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-06 10:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfullhet förpackat i vemodig takt. Mycket trevlig läsning!
2009-09-26

  Död Mans Hand
berörande av saker som är svåra att ta på:P

gillar hur allt i texten är i nån sorts flyktig gasform
drömmar har väl kanske ett eget aggregationstillstånd?
men det går väl ihop med solreflexer, droppars fysik, speciellt regnbågar och strömmen. Snyggt!

\"life\'s a gas\" som Joey Ramone sjöng.
2007-12-06

  isabel louise
underbart vackert
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

höstblomma