Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tecken, tystnad, tal

 

så jag blev stum

kanske av förundran

 

det finns spår av skäggstubb

i handfatet i badrummet

där jag bor nu

 

förlåt

jag visste inte det här

 

och jag tror att

mina ögon växer så att

allt ska rymmas 

 

och det är vad du säger,

inte vad du gör

 

som att du aldrig

sett något vackrare

än min nya kropp

 

och det är vad du gör,

inte vad du säger

 

som att du finns här

hel och hållen och

kanske för alltid

 

jag fick en bild av dig som liten

och jag vill att han liknar dig 




Fri vers av molly crayons
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-06 13:42



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
jag tycker väldigt mycket om inledningen som känns lite mörk, sedan vänder du och jag läser lycka och jag gillar det överraskningsmomentet.

sedan gillar jag det svärtade lite skuggiga i poesin mer men det blir ändå i mina ögon en dikt som gillas.

\"så jag blev stum

kanske av förundran



det finns spår av skäggstubb

i handfatet i badrummet

där jag bor nu



förlåt

jag visste inte det här\"

det där är stort och bildrikt och spännande i dessa rader.. gott så.
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons