Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hämmad (i ensamheten)

kan du inte komma hit, jag
kan öppna en flaska vin
så kan vi skåla för en verklig saga
och för dina ögon som jämt
talar till mig

så kan vi sitta och bara prata
tills vi tröttnat på att glömma vartenda ord

så skulle jag kyssa dig
kyssa dig på det enda sätt jag kan kyssa dig
ända tills allt runtomkring bleknar
och allt som skulle bli kvar
skulle vara
två talande själar
med ögon




Fri vers av Simmerskan
Läst 904 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-06 13:54



Bookmark and Share


  stella
Underbart, gillar det med kyssarna och slutet; magnifikt!
2008-01-17

  Tove Meyer VIP
helt fantastiskt. jag tappar mina ord.
2008-01-15

  Mackan
vackert
man känner verkligen saknaden
och längtan
2008-01-08

  Inkarasilas
Underbar invit, ett härligt vykort med klistrad längtan, nice som fasen.
2007-12-11

    Göte Holmlund
innerligt, känns som ärlig längtan
2007-12-08

  aol
så härligt vackert du är bra
2007-12-06

    eva m h
Ohämmad diktdröm!
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan