Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta med dig min glädje då du återvänder


Hörde du mina tårar?
De föll så hårt att hjärtan brast
Fyllde upp hål med tomhet
skapade ett smärtas palats
Du höll så stadigt,
skulle aldrig någonsin släppa
men när dina armar tynade bort
började verkligheten greppa

Du är borta
I ett annat land
en annan värld

Jag fryser älskling
sänd mig en varm hand
Rör vid min själ så som
du satte mitt hjärta i brand
Tänd mitt leende
släck min dystra gråt
Spola tillbaka hela världen
till den dag vi skiljdes åt

Du är borta
I ett annat land
en annan värld
inte där vi stod
hand i hand
så jag ber dig
kom tillbaka

kom tillbaka

nu




Fri vers av joss
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-06 15:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oändligt vacker!
Dina metaforer är mycket välfunna och formen framhäver budskapet
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

joss
joss