Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När någon dör mitt i livet säger man ibland "Han var alldeles för god för den här världen". I mitt behov av tröst, fann jag en annan tanke.


Före och efter den sista stunden

Min älskade blev inte bitter

trots att han i sju år fick leva med svärdet över sig

Det gick inte att få besked om hur länge man kan

överleva med den sjukdomen

Han blev en ovanligt klok och kärleksfull människa

som in i det sista älskade livet

Vi behövde honom bland oss här

 men jag undrar. . .

Han kanske inte fick ut mer av sin vistelse här på jorden

och inte längre

behövde

oss

men

   ~ kärleken är evig ~




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-06 16:42



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Kloka tankar och livsinsikten går inte att ta miste på och inte heller den eviga kärlekens vackra budskap.
2007-12-06

  © anakreon VIP
Att ha haft förmånen uppleva verklig kärlek öpnnar, i lyckliga fall, porten till nya lyckoförnimmelser!
Se det som en rikedom, en erfarenhet som kan ge en glimrande guldkant på det fortsatta livet.
Carl-Erik
2007-12-06

  Patrick K
underbart fint skrivet.
2007-12-06

  * Ammi *
svåra frågor och tankar .. allt har nog en mening tror jag
fint skrivet
2007-12-06

  Michaela Dutius
Ja all den kärlek som fanns mellan er...den finns kvar-den kan aldrig dö.

Tack för en fin text
2007-12-06

  Lyckohäxan Enediel
Gillar din tanke...väldigt klok...
För visst kanske det är så...
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP