Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En snabb minuts obetänkta hjärnsläpp...

som en kall vind

en vaken domedag

en tanke på livet utan ord

utan förstånd

eller förståelse

som ett snabbt utblås

en suck

ett andetag inverterat

konstruerat

att förstöra

minns du vinden den dagen

det lugnaste kaoset du någonsin missat

varsamma fingertoppssteg på en underarm

fingeravtryck i klargrönt slem

som en död sekund

en minut utspridd i timmar

år och dagar i sekundsnabba pendlingar

du visste aldrig

var glad för det

detta fasansfulla väsen

detta skådespel

förtär

i trevande lögner

och förtroendelösa sanningar

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-06 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen