Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring kräver motstånd



fryser
tekoppen är kall som is
men ångan säger emot
mina oanvända fingrar saknar mål
min sluddrande tunga, riktning

ledsen
världen darrar framför mig
men tårlösheten säger emot
mina okänsliga ögon saknar mål
min tomma blick, riktning

mitt liv får plats i en tändsticksask
när allt oviktigt skalats bort
är det bara dammet kvar
som lagt sig i lager
över hela min själ
tändstickorna kan ligga kvar
behöver nog eld
även i ingentinget
till vackra cigaretter
och som en källa
att smälta mig i
och torka mina tårindränkta kläder
när spärrarna släpper

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-06 19:59



Bookmark and Share


  Diffusiaria
när spärrarna släpper...gillade denna
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen