Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland blir det inte som man tänkt sig, men då får man resa sig och fortsätta gå. Eller hur?

Så klart, i mina tankar går allt bra
att låtsas, att ta på sig en mask
dölja sig för verkligheten

Trötta färger bleknar i ansiktet
jag ser in i ögonen jag förut älskade
vad har hänt?

Hon har slutat äta

Hon ser ingenting
hon gömmer sig för sig själv
snart finns det ingenting kvar.
det som förut var en vacker, stark tjej
har nu blivit ett skal, med isolering för omvärlden.
hon behöver ingenting

ingenting




Fri vers av Hon där borta
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-06 20:52



Bookmark and Share


  dead_prez
du har en unik känsla för rytmer, även i den som inte skall gå att rytmifieras, det är en monoton, isklar rytm som då och då kulminer. Talang!
2008-11-25

    Ishjärta
intet är också en substans.

den som inte har någonting behöver ingenting - Ennis Del Mar, Brokeback Mountain


men jag vill ändå äta chilichoklad med dig
2007-12-07

    gufa
Sorglegt ljóð Hun där borta.
Þá þarf að bera höfuðið hátt
og halda hnarreist beint áfram.


Lífið er þess virði
að láta sér líða vel
fanga það fagra
og fá það í för með sér
gufa
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Hon där borta