Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det också gå till ;med hälsning till Papillon och Elina


SAMARBETE

DEN MAGRE slår lutad mot sin lie
samtalar med DJÄVULEN i hög hatt och lackskor:

Ja, det blir stort kalas här i natt
festen går väl till framåt morgonen.

Ja, här skall bli fint till dess,
så du kan komma fram med vagnen.

Jag ser där är många aklejor i år.

Ja, och hjärtansfröjd.

Kransarna bindes med rosor och liljorna pryder vagnen.

Det blir nog fint!




Fri vers av vera gade VIP
Läst 822 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-07 09:34

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Elina Möller
Ja, det blir nog fint. (:
Aklejor och hjärtansfröjd. En vacker bild, Djävulen till trots.
Tack för trevlig läsning!
2007-12-08

    papillon
Tack för hälsningen! Till den sortens kalas vet man inte om man är bjuden.....
2007-12-07

  Michaela Dutius
Lite sorglig men med mjuk och ömsint spegling av den gamles accepterande av det oundvikliga slutet.
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP