Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamnad

 

Fingrar flätar
skogstjärnar
i motljus
av leende

läppjar på
stillheten
när vågor
ebbat ut

som floden
möter havet
omsluter

du





 

 




Fri vers av Catrin
Läst 565 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-07 11:26



Bookmark and Share


    Amoreboy
riktigt vackert!
2007-12-07

  Bodil Sandberg VIP
Herregud så fint...så oerhört vackert!!!!!!Ännu en gång applåder!!!!
2007-12-07

  Jan Linderoth
Ja ditt leende är verkligen som skogsstjärnor i motljus! Väldigt vackert, dikten också. Jag ler som juleljus! Kram.
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin