Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättvisemärkt javisst!




Eller kanske

kan man säga

märkt av rättvisan.

När det ska delas lika

mellan bror och syster

då har man kniven mot strupen

och det är lätt att känna sig rättvisemärkt...




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 626 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-27 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis