Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Legenden från Mellangården

Anton, sex år sitter i bilen och radion spelar Dead or Alive.


- Det här är inte Elvis, va? säger han.

- Nej.

- Hade det varit Elvis hade han haft en stor pung.







Övriga genrer av Din Mormor
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-07 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor